• Popust
  • Nedavno
Potopne раундоверы mogu rezati ravno dno, a pruža tradicionalni rub раундовера. Ovi bitovi se također može koristiti za rezanje od vašeg projekta, ostavljajući samo tradicionalnu закругленную rub na bočnoj strani gredica.

Potopne раундоверы mogu rezati ravno dno, a pruža tradicionalni rub раундовера. Ovi bitovi se također može koristiti za rezanje

 
HRK 267.72

Količina robe
Dostupno

Rezači Whiteside izrađeni su od visokokvalitetnog karbida.Precizni alati za uzemljenje za pravilnu ravnotežu na visokim okretajima.Industrijska kvaliteta.Whiteside Machine Company već više od 30 godina bavi se proizvodnjom glodanje bitova, pružajući kupcima kvalitetu proizvoda i u isto vrijeme nastoji postići potpuno zadovoljstvo kupaca.Nekoliko časopisa деревообработке testirali Whiteside u usporedbi s konkurencijom i odabrali Whiteside pobjednikom u kategoriji "Najbolji šikare, dostupni na tržištu".Whiteside Machine Company je osnovan 1970. godine kao mehanička radionica opće namjene u podrumu Bill zajedno sa strogom kontrolom kvalitete, vitalni povratne informacije od kupaca i velikim životinjama u iskušenjima.Уайтсайд Stroj za tvrtka.


Karakteristike robe

Kupci kako žele