• Popust
  • Nedavno
YINZHI Mobilni Telefon LCD Zaslon LCD-zaslon i Digitalizator Cijeli sustav za LG K50 / K12 Max / LMX520BMW / LMX520DMW(crna) Zamijeniti detalji (boja crna)

YINZHI Mobilni Telefon LCD Zaslon LCD-zaslon i Digitalizator Cijeli sustav za LG K50 / K12 Max / LMX520BMW / LMX520DMW(crna) Zamijeniti

 
HRK 165.60

Količina robe
Dostupno

Zamjena LCD + zaslon osjetljiv na dodir Digitalizator sklop za vaš uređaj.Zamijenite stari, slomljena, napuknut, oštećen,pobrinite se da vaš uređaj je izgledalo obnovljene, kao i uvijek.Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja,potpuno пригнан i radi.Ako je primljeni proizvod ne radi, molimo vas, kontaktirajte nas da ga zamijeni.LCD zaslon i digitalizator Cijeli sustav za LG K50 / K12 Max / LMX520 BMW / LMX520 DMW(crna).Napomena : mogu se mijenjati ekran proizvoda su vrlo krhke.Preporučujemo vam da se provesti testiranje prije instalacije.Molimo vas, смоделируйте testovi, što znači da je u dodatak za mobilni telefon (matična ploča + LCD zaslon ili zaslona) spojen audio kabel i zamijenite ga novim, uključen, test je završen.Ako je test prošao normalno, molimo vas instalirajte ga.Ako on ne može biti prikazan, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.I molim vas, nemojte ga instalirati na mobilni telefon.Mi ne snosimo odgovornost za ono što je samo ekran će biti postavljen.O товаре1. Zamjena LCD + zaslon osjetljiv na dodir digitalizator sklop za LG K50 / K12 Max / LMX520 BMW / LMX520 DMW.2. Zamijenite stari, slomljena, napuknut, korumpiran.3. Učinite vaš uređaj više osvježavajući nego ikada.4. U potpunosti odgovara i radi.5. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja.6. Profesionalna ugradnja je vrlo preporučljivo.Mi ne snosimo odgovornost nakon instalacije zaslona.Prije instaliranja Napomene 1. Savjeti za 1 : Test prije ugradnje Pri testiranju, ne uklanjajte zaštitnu foliju ili oznake.Molimo vas da obratite pažnju na problem statičkog elektriciteta.Prije nego što se krene na popravak, svakako заземлите sebe pojasom ESD-a (elektrostatičkog pražnjenja).To će spriječiti oštećenje elektroničkih komponenti telefona na statički elektricitet.Pobrinite se da nosite zaštitne naočale i poštujete oprez, da ne rezati prst krhotina stakla.2. Savjet 2 : Simulira zamjenu testing Screen-vrlo krhko proizvod.Preporučujemo provesti testiranje prije instalacije.Molimo vas oponaša testiranje, što znači da mobilni telefon odvojeno, (matična ploča + LCD zaslon ili ekran) spojen audio i nova zamjena, napajanje uključeno, test je završen.Ako je test u REDU, molim vas, potvrdite ga.Ako se ne može pokazati, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.I molim vas, nemojte ga instalirati na mobilni telefon.Mi ne snosimo odgovornost nakon instalacije zaslona.3. Savjeti za 3 : Ne перегибайте кабельпожалуйста, uvjerite se da je LCD kabel se to ne čini.


Karakteristike robe

Kupci kako žele