• Popust
  • Nedavno
4pcs Bubble Bombs Drain Cleaner, Quick Dredge Pipeline, Snažan Pročišćivač Odvod Sudopera, Magic Fast Foaming Drain Cleaner, Pipe Dredge Powder, for Kitchen Toilet Pipeline Quick Cleaning Tool (120g*4)

4pcs Bubble Bombs Drain Cleaner, Quick Dredge Pipeline, Snažan Pročišćivač Odvod Sudopera, Magic Fast Foaming Drain Cleaner, Pipe

 
HRK 56.97

Količina robe
Dostupno

Očistite засоры cijevi : Čistač šljiva пузырьковых bombe može riješiti problem začepljenja šljiva, jednostavno usuti prah u wc, cijevi, bazena za pranje povrća.Mali pjena će biti generiran prilikom korištenja, ne treba guliti, pjena automatski разлагает prljavštine i ostataka hrane, hrđe, kosa.Uklanjanje засора šljiva : pomaže očistiti specifičan miris u wc, mrlje, отложившиеся u spremniku za vodu, učinkovito драгировать i poboljšati učinak pranja, a također pomaže očistiti cijevi.Jednostavna zaštita cijevi : u osnovnu cijev napuni 1 ili 2 bočice земснаряда.Ako ima zapreku, možete ga brzo očistiti, a ako ne засора, onda on može zaštititi budućnost.Savjeti za primjenu : Ako u zaključanu odvodnje cijevi je voda, potrebno je očistiti okoliš i vodu.Ako je jako začepljen, povećajte broj agent za draghi cijevi.Visoko kvalitetan proizvod : 4kom*120 g (neto težina)ne trebate brinuti o oštećenja odvodnog cijevi tijekom korištenja cijevi draghi, to je vrlo vrijedno kupiti.Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakav problem sa tim.Upute za korištenje : 1. Plastika, metal, cement, drvo i druge čvrste predmete su blokirane u cjevovod, a proizvod ne može biti выеман 2. Kada proizvod reagira s vodom, molimo vas da ne blokirajte i ne zatvarati otvor cijevi, držite se podalje od cijevi i držite na udaljenosti više od 60 cm i otvorite prozor za provjetravanje. 3. Ne stavljajte ga na mjestima nedostupnima maloj djeci.Upute : 1. Uzmite 1-2 boce u prahu cjevovoda za mali začepljenje (imajte na umu da količina praha cjevovoda mora se povećati ili smanjiti u zavisnosti od začepljenja, a potražnja za jak začepljenje više od 1-2 boce, inače ne postoji način riješiti problem cjevovoda). 2. Насыпьте prah u vodu i potopite više od 2 sata (napomena : na ušću cijevi nalazi se velika količina vode koju je potrebno ukloniti, a prozor mora biti otvoren za ventilaciju kada замачивании) 3. Operite odgovarajućim brojem vode Koristite ponuđene savjete i savjete po stepenicama (za referencu o ozbiljnim začepljenje) Ako je cjevovod ozbiljno zaključan, možete koristiti proizvod +100-140 F tople vode.Kada proizvod stupa u reakciju sa toplom vodom, držite se podalje od naftovoda i držati na udaljenosti većoj od 60 vidi Otvorite prozor za ventilaciju. (Imajte na umu da ako ne možete prihvatiti miris, molimo slijedite upute za normalno korištenje.Ovaj postupak se ne preporučuje) : 1. Uzmi odgovarajući agent za дноуглубления cijevi, ovisno o težini začepljenje (povećajte ili smanjite, u zavisnosti od broja začepljenje). 2. Sipati prah u cjevovod, dodajte 100-140 F, 1000-do 2000ml tople vode u cjevovod i potopiti više od 2 sata.Razlog je u tome, da je topla voda bolje hladno, što može povećati učinkovitost jaružanje radova. (Napomena : u наливании tople vode, molim vas, zatvorite usta i nos.Kada proizvod stupa u reakciju sa toplom vodom, ostanite na oprezu.


Karakteristike robe

Kupci kako žele