• Popust
  • Nedavno
Solarna pumpa fontana, Solarni akcija vodoskok sa 6 mlaznicama, Kupanju solarne crpke jezerca za kupanje ptica, vrt, ribnjak, бассеина i akvarijske ribe (1.4 W)

Solarna pumpa fontana, Solarni akcija vodoskok sa 6 mlaznicama, Kupanju solarne crpke jezerca za kupanje ptica, vrt, ribnjak, бассеина

 
HRK 38.97

Količina robe
Dostupno

ZAŠTITA OKOLIŠA : Ovaj solarni plutajući vodena pumpa fontana koristi visokoučinkovite solarne ploče i može raditi na suncu u samo 3 sekunde.Ni struju, ni baterija nije potrebna.Ono što je najvažnije, to će privući u svoj vrt mnoge ptice!.PRSKALICA ZA RAZLIČITE STILA VODE : Sadrži 6 različitih mlaznica, koje će proizvesti različite oblike prskanje i uzoraka prskanje.Vaš vrt mora nužno privući svima pažnju prolaznika.Neka vaše dvorište da vidi kako je zanimljivo izgleda ukras solarnim vodenim pumpama.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : dovoljno je staviti solarne fontana za kupanje ptica na suncu u vodu, što više sunca, bolje je učinak i fontana će vam pokazati neočekivanom ljepotom.Neka ste vi uživate u svim dobrim stvarima, to je i plutajući ribnjak - fontana.VIŠENAMJENSKI : Ovaj ekološki solarni izvor pumpa ima promjer od 5,1 cm, koja je vrlo pogodna za ptičji kupatila, akvariji, jezera, bazena, vrtova, vanjskog kruži kisika vode.PRIJEDLOG : Pobrinite se da ste налили dovoljno vode u fontani, da pumpa mogao potpuno da padne u vodu.On ne prikuplja nikakvu energiju, tako da će zabavljati noću, ne bi li sebi osigurali duži vijek trajanja. 1. Pumpa radi direktno pod utjecajem sunčeve svjetlosti.Molim vas, skinite zaštitnu plastičnu foliju sa površine pri prvoj upotrebi. 2. Jer kada prvi put koristite u sunčanom pumpi postoji zrak, potpuno spustite pumpe za vodu za odvod zraka. 3. Ne ostavljajte pumpa raditi mnogo sati bez vode, inače, životni vijek će se smanjiti. 4. Redovito čistite pumpa.Solarna osobina vode vrt kruga pumpe za fontane solarna 1 B solarna navedena u akciju pumpa fontane za vrtove,mala jezerca,Birdbath,бассеина,akvarij i travnjak.


Karakteristike robe

Kupci kako žele