• Popust
  • Nedavno
Mobitel Štand Držač Telefona Puna 3-Smjerni Podesivi Stalak za Telefon Visina stola + Ugla Idealan kao Desktop Organizatori i pribor Stolni Stalak Držač mobitela 51802 (crna)

Mobitel Štand Držač Telefona Puna 3-Smjerni Podesivi Stalak za Telefon Visina stola + Ugla Idealan kao Desktop Organizatori i pribor

 
HRK 20.85

Količina robe
Dostupno

▶️ MATERIJALA - Ovaj stalak je izrađen od vrlo jake plastike, kako bi ga lagani, ali i vrlo čvrste.Možete prilagoditi kut nagiba 3-me načine.Vertikalno podešavanje visine, naprijed i natrag, kao i podešavanje kuta držača.On sklapa stan, tako da lako možete ga nositi sa sobom gdje god idete. ▶️ STABILAN - ovaj stalak uključuje polaganje na dnu, da se ona ne bi klizala.Tu su i dva terena, gdje donji dio telefona tiče postolja (lijeva i desna strana punjač luka). ▶️ DRŽAČ MOBITELA - možete podesiti svoj telefon u portretnom i pejzažnom načinu. ▶️ STALAK ZA TABLET 7" TABLETA - možete podesiti tablet u landscape modu. ▶️ LAKO NOSITI SA SOBOM - stalak sklapa stan, što olakšava переноску i skladištenje u pokretu.


Karakteristike robe

Kupci kako žele