• Popust
  • Nedavno
Wxliner Kupka za noge barel Kupka za noge fumigacija barel tvrdo drvo Izolacija Bazena Glavni Higijenska sredstva Pedikura Pedikura superior san (boja : B+4126cm)

Wxliner Kupka za noge barel Kupka za noge fumigacija barel tvrdo drvo Izolacija Bazena Glavni Higijenska sredstva Pedikura Pedikura

 
HRK 684.00

Količina robe
Dostupno

- Zašto kupiti našu burence za kupke za stopala?- Zeleni prirodni materijal, puno drvo, s prirodnim drvenim aromama, tvrd izolacija, zelene boje i proizvode, solidna otpornost na vodu, sunce i vlagu.Zbog čvrstoće i svojstvima materijala, kupka za stopala pogodna za intenzivno korištenje obiteljskim hotelima, školama i zdravstvenim institucijama. ● Kada se koriste kade za noge? - Kada se javlja umor, prvenstveno javlja cirkulaciju stopala.Kada je bolest bolesna, cirkulaciju stopala još gore.U to vrijeme mliječna kiselina u krvi povećava, a ljudsko tijelo se osjeća nelagodno.Topla voda za nogu može smanjiti sadržaj mliječne kiseline u krvi, što je najlakši i najučinkovitiji način za otklanjanje fizičkog umora. ● Bure mali utjecaj je vrlo velik - poboljšajte cirkulaciju krvi, izuzmite umora, poboljšati san, obogatite svoj metabolizam i ljepotu, mozak i zaštitu mozga. ●Savjet : Potopiti noge u 20~ 30 minuta u vodi na temperaturi od 40~50° C. protok Krvi cijelog tijela se povećava u 10~ 13 puta za žene i u 13~ 18 puta za muškarce.Očito, da je topla nožna kada može poboljšati cirkulaciju krvi. ● Uživajte cijele godine : u proljeće mi opere noge, a kod nas je kruto.Ljeti mi kupati ljeti, мокнем ljeto, замачиваем noge u jesen, замачиваем pluća, замачиваем noge zimi i обжигаем loboc.


Karakteristike robe

Kupci kako žele